Zurück zu Nachrichten
12 September, 2023
Stad
Madeira Uitgeroepen tot 'Beste Eilandbestemming ter Wereld'

Het eiland Madeira, een juweel in de Atlantische Oceaan, heeft op het internationale toneel veel lof gekregen vanwege zijn uitzonderlijke schoonheid en allure. Deze prachtige archipel is herhaaldelijk geëerd met de titel 'Beste eilandbestemming ter wereld' door de prestigieuze World Travel Awards. Deze onderscheidingen zijn een bewijs van de ongeëvenaarde natuurlijke landschappen, levendige cultuur en uitstekende gastvrijheid van Madeira.

 

Naast de wereldwijde erkenning is Madeira door de World Travel Awards ook meerdere keren uitgeroepen tot 'Europe's Leading Island Destination'. Deze eer versterkt de status van Madeira als een vooraanstaande bestemming in Europa, geroemd om zijn weelderige, gevarieerde landschappen, milde klimaat en rijke geschiedenis.

 

De consistente erkenning van de World Travel Awards onderstreept de aantrekkingskracht van Madeira als topreisbestemming. Bezoekers van over de hele wereld worden aangetrokken door de landschappelijke schoonheid, waaronder de dramatische kliffen, groene bossen en ongerepte stranden. De charmante dorpjes van het eiland, de voortreffelijke keuken en het brede scala aan buitenactiviteiten, van wandelen tot walvissen spotten, bieden voor elke reiziger iets.

 

De prestaties van Madeira in deze prestigieuze prijzen onderstrepen de groeiende reputatie van Madeira als een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen wereldwijd en in Europa. Het eiland blijft bezoekers betoveren met zijn unieke mix van natuurlijke wonderen en culturele rijkdom, waardoor het een favoriet blijft onder veeleisende reizigers.

Neueste Nachrichten

31 März, 2024
Nachhaltigkeit

Onze samenwerking met Pack for a Purpose

Bij Kaamah geloven we in de kracht van collectieve actie om betekenisvolle verandering te creëren. Daarom kondigen we met trots onze samenwerking aan met 'Pack for a Purpose', een initiatief dat reizigers zoals jij aanmoedigt om een ​​positieve impact te maken tijdens het verkennen van de wereld
23 August, 2023
Gastronomie

Culinaire traditie van het eiland Madeira

Ontdek de smaken van het eiland Madeira, waar de culinaire traditie net zo rijk en levendig is als de landschappen. Van de sappige rundvleesspiesjes van Espetada tot de zoete verrukking van Bolo de Mel: Madeira biedt een feest voor de zintuigen. Geniet van de verse zeevruchten van het eiland, traditioneel brood en unieke drankjes zoals de beroemde Madeira-wijn en Poncha.
Kontakt aufnehmen
+351933176366(nationaler Mobilfunkanschluss für Telefonate und WhatsApp)
Newsletter abonnieren
Urheberrecht © 2023 Kaamah