Zurück zu Nachrichten
31 März, 2024
Nachhaltigkeit
Onze samenwerking met Pack for a Purpose

 

MAAK UW REIZEN ZINVOL.

Zorg voor een grote impact in de gemeenschappen die u bezoekt. Gebruik gewoon een kleine hoeveelheid ruimte in uw bagage om spullen in te pakken die nodig zijn voor gemeenschapsprojecten over de hele wereld.

 


 

 

Doe Mee En Maak Een Verschil: Samenwerken Met Pack for a Purpose

Bij Kaamah geloven we in de kracht van collectieve actie om betekenisvolle verandering te creëren. Daarom kondigen we met trots onze samenwerking aan met 'Pack for a Purpose', een initiatief dat reizigers zoals jij aanmoedigt om een ​​positieve impact te maken tijdens het verkennen van de wereld.

 

Wat is Pack for a Purpose?

"Pack for a Purpose" is een non-profitorganisatie die de vrijgevigheid van reizigers benut door hen uit te nodigen de extra ruimte in hun bagage te gebruiken om spullen mee te nemen die worden gedoneerd aan gemeenschappen in nood over de hele wereld.

 

Onze Zaak: Het Parochiecentrum Van Santíssima Trindade Da Tabua

Via onze samenwerking met "Pack for a Purpose" ondersteunen we het parochiecentrum van Santíssima Trindade da Tabua, een non-profitorganisatie opgericht in 2000 en gevestigd in het hart van de parochie van Tabua. Dit centrum richt zich, in samenwerking met het Madeira Social Security Center, op ouderenzorg en kinder- en jeugdinitiatieven. Hun missie is om iedereen een waardig leven te garanderen via gespecialiseerde diensten.

 

De 'Lar Da Tabua': Een Unieke Omgeving

Een van de vlaggenschipinitiatieven van het centrum is Lar da Tabua, een intergenerationeel huis dat een unieke omgeving creëert waarin verschillende generaties samenleven. Als enige instelling in de autonome regio Madeira met deze structuur streven ze ernaar een regionale referentie te zijn, waarbij ze voortdurend streven naar “meer en beter doen” voor de menselijke waardigheid en het welzijn van alle gebruikers en gezinnen.

 

Hoe Je Kan Helpen

Maak samen met ons een verschil. Wanneer u inpakt voor uw volgende avontuur, overweeg dan om een ​​kleine ruimte in uw bagage vrij te maken voor benodigdheden die een groot verschil kunnen maken in de levens van degenen die worden bediend door het Parochiesociaal Centrum van Santíssima Trindade da Tabua. Of het nu gaat om schoolbenodigdheden, toiletartikelen of medische benodigdheden, elke bijdrage telt.

 

Laten We Samen Elke Reis Laten Tellen

Door deel te nemen aan 'Pack for a Purpose', pak je niet alleen je koffers, maar pak je ook hoop, kansen en een betere toekomst in voor gemeenschappen in nood. Zorg ervoor dat elke reis telt, door iets terug te geven aan degenen die deze het meest nodig hebben. Samen kunnen we een wereld creëren waarin iedereen de kans heeft om te gedijen.

 

 

We are proud members of Pack for a Purpose, an initiative that allows travelers like you to make a lasting impact in the community at your travel destination. If you save just a few kilos of space in your suitcase and take supplies for the projects we support in need, you’ll make a priceless impact in the lives of our local children and families. Please click here to see what supplies are needed for our project/projects.

 

Neueste Nachrichten

12 September, 2023
Stad

Madeira Uitgeroepen tot 'Beste Eilandbestemming ter Wereld'

Madeira is herhaaldelijk gekozen als 'World's Best Island Destination' door de prestigieuze World Travel Awards. Deze onderscheiding is een van de vele die de uitmuntende kwaliteiten van deze archipel benadrukken, die steeds meer erkenning krijgt als een van de meest aantrekkelijke toeristische plekken ter wereld.
23 August, 2023
Gastronomie

Culinaire traditie van het eiland Madeira

Ontdek de smaken van het eiland Madeira, waar de culinaire traditie net zo rijk en levendig is als de landschappen. Van de sappige rundvleesspiesjes van Espetada tot de zoete verrukking van Bolo de Mel: Madeira biedt een feest voor de zintuigen. Geniet van de verse zeevruchten van het eiland, traditioneel brood en unieke drankjes zoals de beroemde Madeira-wijn en Poncha.
Kontakt aufnehmen
+351933176366(nationaler Mobilfunkanschluss für Telefonate und WhatsApp)
Newsletter abonnieren
Urheberrecht © 2023 Kaamah